Praktijkassessment NIM Inspectieleider

Sinds 2009 biedt de BRZO+ Academie de opleiding NIM inspectieleider aan. Het 'Praktijkassessment NIM inspectieleider' biedt u de mogelijkheid om uw certificaat van NIM inspectieleider te laten valideren op grond van de competenties die voor de NIM inspectieleider belangrijk zijn. Het assessment zal worden afgenomen door docenten/ trainers die u hebt leren kennen in de opleiding. Zij zullen zich baseren op praktijkobservaties van uw functioneren. Er kunnen verschillende redenen zijn om u aan te melden voor het praktijkassessment NIM inspectieleider. Wellicht wordt u ook getriggerd door reacties van collega's, reflecties door de BRZO-coördinator of anderszins. Het praktijkassessment is nadrukkelijk bedoeld als een facultatief vervolg op en in samenhang met wat u geleerd heeft in de opleiding NIM inspectieleider.

Informatie Praktijkassessment NIM inspectieleider
Item Praktijkassessment NIM inspectieleider
Opleidingsduur 0,5 dag
Data opleiding Het assessment wordt individueel afgenomen. In overleg met de deelnemer wordt een datum bepaald.
Doorlooptijd nvt
Locatie Locatie van de organisatie van de deelnemer
Doelgroep BRZO-inspecteurs die de opleiding NIM inspectieleider hebben gevolgd en het certificaat willen laten valideren.
Instroomeisen
  • Opleiding NIM inspectieleider moet zijn gevolgd. De deelnemer verstrekt inzage in het learnerreport dat naar aanleiding van de opleiding NIM inspectieleider is gemaakt. Aan de hand hiervan wordt bepaald of er voldoende basis is om het praktijkassessment uit te voeren.
  • Een entree enquête dient te worden ingevuld.
Toetsing Als resultaat van een geslaagd assessment ontvangt u een door BRZO+ gevalideerd certificaat NIM inspectieleider.
Cursusprijs €550,- per persoon
Folder

Deze kunt u aanvragen bij bureau BRZO+.

Aanmelden Gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier.