Opleidingen

Opleidingen

Inhoud pagina: Opleidingen

4kol-1

Investeren in het verkrijgen van de juiste deskundigheid is essentieel voor professioneel en eenduidig toezicht. Toezichthouders kijken daardoor met dezelfde bril naar bedrijven. Om goed te kunnen inspecteren is niet alleen vakinhoudelijke kennis nodig, maar moet een toezichthouder ook beschikken over vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan interviewtechnieken en auditvaardigheden.

Opleidingen worden in gezamenlijkheid aangeboden door de BRZO+ Academie. Het huidige pakket betreft kwalitatief hoogwaardige, praktijkgerichte opleidingen, die vooral zijn gericht op het BRZO-werkveld. De aanpak van BRZO+ reikt verder dan BRZO. Met het oog op deze bredere scope zal het aanbod van de academie de komende jaren worden uitgebreid. De uitbreiding betreft verdieping en verbreding van het opleidingenpakket.

De BRZO+ Academie betreft een samenwerking van de BRZO+ organisatie en een opleidingsinstituut. De uitvoering van de BRZO+ Academie vindt plaats onder verantwoordelijkheid van het BRZO+ Managementoverleg.