Aanmelding bijeenkomst voor BRZO-uitvoerenden

In november a.s. worden bijeenkomsten gehouden speciaal bestemd voor uitvoerende medewerkers zoals Brzo-inspecteurs, coördinatoren, vergunningverleners en handhavers van gemeenten, provincies, brandweer en Arbeidsinspectie. Op deze regioconferenties voor uitvoerenden presenteren wij de producten van het verbeterprogramma BeteRZO en beantwoorden we uw vragen daarover.

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor een van deze regionale bijeenkomsten. voor BRZO-uitvoerenden. Wilt u de vakjes hieronder volledig invullen en op de aanmeldknop drukken? Uw aanmelding wordt dan geregistreerd en u ontvangt per e-mail de bevestiging binnen enkele dagen. Ook ontvangt u nog bericht in welke accommodatie in uw regio de bijeenkomst wordt gehouden. De conferenties beginnen om 13.00 uur en eindigen rond 17.00 uur.

Het gaat om de volgende regio's:

  • Regio West: voor uitvoerenden werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland. Zeeland en Rijnmond: 20 november, locatie Rotterdam
  • Regio Noord-Oost: voor uitvoerenden werkzaam in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht: 27 november, locatie Zwolle
  • Regio Zuid voor uitvoerenden werkzaam in Noord-Brabant en Limburg: 29 november, locatie Eindhoven

Aanmelding voor een van deze conferenties is mogelijk tot 1 november 2006.

NB: Ook als u zich eerder heeft aangemeld voor de inmiddels gecancelde regioconferenties in september moet u zich opnieuw aanmelden via dit e-formulier.

Wilt u meer informatie? Het LAT bureau is te bereiken via dit digitale contactformulier of per telefoon: 070-3735580.