E-magazine Bedrijvenmiddag BRZO+

Op 31 mei 2016 organiseerde het Bureau BRZO+ bij het Instituut Fysieke Veiligheid in Arnhem de Bedrijvenmiddag BRZO+. De middag stond in het teken van de PGS 29 en de veranderingen die het gevolg zijn van het Besluit risico’s zware ongevallen 2015 (Brzo 2015) met de bijbehorende nieuwe regeling.

Uitgenodigd waren de SHE (safety, health and environmental) medewerkers van bedrijven die onder het Brzo-regime vallen. De Bedrijvenmiddag telde 180 bezoekers.

In het nieuwe e-magazine kijken we met foto’s en korte artikelen terug op deze informatiebijeenkomst. Ook kunt u doorklikken naar video opnames van de verschillende sprekers en kunt u hun presentaties inzien.

Open het e-magazine

e-zine

Tips voor een optimaal gebruik van de e-magazine:

  • Aanwijzingen m.b.t. het gebruik en navigeren in de e-magazine: Via bovenstaande link komt u direct in de e-magazine. De e-magazine bevat veel meer dan de 3 hoofdartikelen die op de voorpagina worden getoond. Klik voor de inhoudsopgave op het vierkantje met een streepjessymbool, linksboven op iedere pagina. Door middel van één klik op de ‘lees meer’ functie gaat u direct naar het door u gekozen artikel.
  • Direct naar het artikel via de inhoudsopgave: Linksboven in de magazine vindt u de navigatieknop naar de inhoudsopgave. U kunt door op deze knop te klikken naar de inhoudsopgave. Van hieruit kunt u direct naar het door u gekozen artikel.